Duizenden bezoekers op Werfpop

0

Werfpop heeft zondagmiddag duizenden bezoekers naar de Garenmarkt getrokken. Het festival werd om 13.30 uur geopend door Dr. Bernard. Bij de infostand konden bezoekers een stukje grasmat ter grootte van een achterwerk af laten snijden om zo toch het parkgevoel te krijgen bij het festival dat dit jaar noodgedwongen op de Garenmarkt werd gehouden. Overigens was niet iedereen ontevreden met de verplaatsing van Werfpop naar de Garenmarkt. Er waren opvallend veel positieve reacties over de nieuwe plek te horen.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.