Bromfietser gewond bij aanrijding

0

Een 33-jarige bromfietser uit Leiden is zaterdag op de Lange Mare gewond geraakt bij een aanrijding met een 47-jarige automobiliste uit Oegstgeest. De automobiliste reed een parkeervak uit en zag de bromfietser over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg. De bromfietser viel met het hoofd op de weg. De bromfietser werd met nek- en schouderletsel overgebracht naar het LUMC. Vermoedelijk werd het zicht van de Oegstgeestse belemmerd door een stilstaande personenauto achter haar die wilde inparkeren.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.