Leidenaar gepakt na 15 inbraken

0

De politie hield vorige week woensdagavond in een brandgang tussen de Van ’t Hoffstraat en de Van der Sande Bakhuyzenlaan een 33-jarige man uit Leiden aan. De man wordt er van verdacht eerder die dag bij een woning aan de Van der Sande Bakhuyzenlaan te hebben ingebroken. Daarbij werd ondermeer een fiets gestolen. De eigenaar zag de man op zijn fiets rijden en waarschuwde de politie. Deze hield de Leidenaar daarop aan. De man wordt vandaag voorgeleid bij justitie.

De verdachte pleegde de laatste tijd vermoedelijk nog twaalf inbraken in schuren en drie in woningen, zo blijkt uit het onderzoek van de politie. Ook wordt hij verdacht van een poging tot zware mishandeling. Alle delicten werden in Leiden gepleegd. De verdachte wordt op maandag 15 juli bij justitie voorgeleid.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.