Leidse beveiligingsbeambte gewond bij ruzie

0

Bij een ruzie aan de Sweilandpolder zijn twee mannen, een 23-jarige Leidenaar en een 29-jarige Oegstgeestenaar, licht gewond geraakt. De Leidenaar, een beveiligingsman van de Kaagsociëteit, ging bij de haven poolshoogte nemen. Hier kwam hij de Oegstgeestenaar tegen die hem zomaar zou hebben aangevallen. Hierop is tussen de beide mannen een worsteling ontstaan. De Leidenaar zou hier ook nog door een aantal onbekenden zijn mishandeld. De Leidenaar heeft striemen in de nek en een pijnlijk hoofd. De Oegstgeestenaar had een losse tand, blauwe ogen en een pijnlijk hoofd.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.