Zes aanhoudingen bij alcoholcontrole

0

Zondag controleerde de politie op de Lammenschansweg in Leiden. Daarbij werden zes bestuurders aangehouden, omdat zij teveel hadden gedronken. Een 23-jarige Rotterdammer bleek niet alleen dronken achter het stuur te zitten; de man had niet eens een rijbewijs. Ook daarvoor kreeg hij een proces-verbaal. De officier van justitie zal over zijn straf beslissen. Een 34-jarige man uit Halden werd aangehouden omdat hij teveel gedronken had. Ook bleek hij nog gezocht te worden voor een eerder strafbaar feit. De man had nog een boete van ruim € 1.100 openstaan. Hij had de keus tussen de boete betalen of 35 dagen in hechtenis. Hij koos voor het laatste en is ingesloten in het politiebureau in Leiden.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.