Brutale straatroof op Stille Rijn

0

In de nacht van zondag op maandag is om 01.15 uur op de Stille Rijn een 26-jarige vrouw uit Voorschoten van haar portemonnee beroofd. Toen zij met haar vriendin over de Stille Rijn liep, werd ze ineens beetgepakt door een man die haar vervolgens een mes op de keel zette.

Onder bedreiging gaf het slachtoffer haar portemonnee aan de man af. De vriendin van het slachtoffer heeft vervolgens de aandacht getrokken door “politie, politie” te roepen. Hierop liet de man los en stapte op zijn fiets en reed weg. De politie is op zoek naar getuigen.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.