Oud-burgemeester van Oxford overleden

0

Afgelopen vrijdag is Gordon Woodward, oud-Lord Mayor van de Leidse zusterstad Oxford, overleden. In 1961 werd Woodward actief in de Oxford-Leiden Link, de organisatie die de jaarlijkse uitwisselingen tussen Leiden en Oxford organiseerde. In de periode dat hij in Oxford raadslid was heeft hij zich bijzonder ingespannen om de betrekkingen tussen beide stadsbesturen te intensiveren en te verbeteren. In 1980 werd hij voor een jaar benoemd tot burgemeester van Oxford. Hij bleef actief in de Link tot 1995. Voor zijn verdiensten voor de stedenband Oxford-Leiden ontving hij in datzelfde jaar de Gouden Speld voor Externe Relaties van de gemeente Leiden. Gordon Woodward is 83 jaar geworden. Hij wordt vrijdag in Oxford begraven.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.