Afscheid Sjaak van Rijn

0

Na meer dan 25 jaar voor de gemeente leiden gewerkt te hebben, nam Sjaak van Rijn (op de foto links) dinsdag afscheid van het Projectbureau Wijkontwikkeling. Per 1 september gaat hij werken als docent bij de Agrarische School in Oegstgeest.

Als herinnering aan zijn jaren bij de gemeente werd Sjaak een schilderij aangeboden. Dit schilderij moest echter nog gemaakt worden. Dat gebeurde dinsdagmiddag tijdens de receptie in de Poort van Ledyen, waar alle bezoekers een artistieke bijdrage leverden.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.