Politie zoekt getuigen bedreiging

0

De politie is op zoek naar getuigen van een bedreiging op maandag 15 juli tussen 18.00 en 20.00 uur. Omstreeks half negen ’s avonds heeft een 67-jarige uit Leiden aangifte gedaan van bedreiging met een steekvoorwerp en een op een vuurwapen gelijkend voorwerp voor het flatgebouw aan de Agaatlaan. De Leidenaar zou ruzie hebben gekregen met een man wat ontaarde in de bedreiging voor de flat. De verdachte zou de Leidenaar eerst hebben bedreigd met een steekvoorwerp, waarna een omstander dit afpakte. Vervolgens zou de verdachte hebben gedreigd met (vermoedelijk) een vuurwapen. Omstanders hielden de verdachte in bedwang.

De politie heeft een onderzoek ingesteld. Er zijn bij de politie geen meldingen van de bedreiging binnengekomen. Daarom is de politie op zoek naar getuigen en met name de omstanders die daar direct bij betrokken zouden zijn. Zij kunnen contact opnemen met de politie in Leiden-West (Stevenshof), telefoonnummer 0900 – 8844 (lokaal tarief).

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.