DIOK-dames verliezen thuis van Thor

De dames van DIOK speelden afgelopen zondag thuis tegen Thor uit Delft. De eerste helft begon spectaculair. Binnen 20 minuten werden er door de dames van DIOK twee tries gedrukt, één conversie werd benut. Het tempo van de wedstrijd lag hoog. Er was een duidelijke drive naar voren, zowel bij de voorwaartsen als bij de lijn.

Thor werd hierdoor wakker geschud en kwam terug met twee tries, beide keren bleven de conversies onbenut. Het bleef spannend en uit de vaste rugbypatronen van DIOK wist Mirjam van Zoest een prachtige try te drukken onder de palen, de stand voor rust kwam hiermee op 17 – 10.

In de tweede helft bleef het spel op hoog niveau, maar Thor wist de rust in het spel bij DIOK te verstoren en haalde hier voordeel uit. DIOK kreeg twee tries tegen en de tweede helft bleek voor DIOK te kort om de achterstand in te lopen. DIOK moest met een stand van 17 – 24 het veld af.