Werfpop maakt definitieve line-up compleet

0

De line-up van Werfpop is compleet. Dat liet de organisatie vannacht weten. Er zijn op het laatste moment wel wijzigingen doorgevoerd: The Dickies uit de VS komen te vervallen en worden vervangen door The Bays uit het Verenigd Koninkrijk. “Met tien bands, één DJ-collectief en een achterveld vol activiteiten is dit de meest uitgebreide Werfpopaflevering ooit”, aldus de organisatie. Op het achterveld is een percussie-werkshop, de LVP Lounge en het straattheater. Klik hier voor het programmaoverzicht.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.