Midas Dekkers bij Centrale Bibliotheek

2

Tijdens de boekenweek organiseren de bibliotheken diverse activiteiten. Zo zijn belangstellenden op donderdagavond 15 maart van harte welkom op het Boekenweekfestijn in de Centrale Bibliotheek aan de Nieuwstraat. Hoofdgast op dit festijn is de schrijvende bioloog Midas Dekkers. Hij zal op intelligente en aanstekelijke wijze vertellen of dieren wel, of geen humor hebben en of het thema van de Boekenweek voor hen opgaat.

Andere gasten die het festijn opluisteren, zijn onder meer Hendrikje Balkenende met haar zingende zaag en de auteurs van de drie beste anekdotes van de anekdotewedstrijd. De Leidse schrijver Christiaan Weijts, zal bekendmaken wie de wedstrijd gewonnen heeft.Het Boekenweekfestijn begint om 20.15 uur. De toegangsprijs bedraagt €7,50 voor leden van de bibliotheek en donateurs van Burcht Literair. Niet leden betalen €10,-. De kaartverkoop start op 1 maart bij de Centrale Bibliotheek, Bibliotheek Leiderdorp, boekhandel de Kler en Selexyz Kooyker in de Breestraat.Wie tijdens de boekenweek een lidmaatschap voor de bibliotheek aanschaft, ontvangt een boekenbon ter waarde van €5,- en een waardebon voor het Boekenweekgeschenk 2007.

Delen

2 reacties

  1. Dat is toch die vent die een tijdje geleden op TV was en toen zij dat dierensex helemaal niet zo erg was nu dan moet hij maar eens een keer onder een stier gaan hangen met zijn blote bips

  2. Okay.. constructieve feedback, dierenvriend.
    Midas is erg grappig en sarcastisch.
    Met dierenseks bedoelde hij (als hij het al was) waarschijnlijk seks tussen mensen want wij zijn ook gewoon dieren.
    Erg aardige man, leuk om een keer een praatje mee te maken.

Over de auteur

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.