Patrick Hilliman meldt zich af bij Oranje

0

Patrick Hilliman, die het nationale team zou versterken, heeft zich daarvoor afgemeldt. de center/forward van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball wil de onderbeenblessure die hem een groot deel van de play-off-finales kostte volledig laten helen, zodat hij zich honderd procent fit voelt, als hij bij ZZ Leiden aan de training begint. Oranje begint aanstaande zondag met de training en speelt op 15 augustus tegen Roemenië de eerste van acht kwalificatiewedstrijden, op weg naar het EK van volgend jaar. ZZ Leiden wordt bij het nationale team nog wel vertegenwoordigd door Worthy de Jong. Ook Arvin Slager en Sean Cunningham maken deel uit van de Oranjeselectie. Zij hebben echter nog geen contract bij ZZ Leiden.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.