Pechtold voert campagne in Leiden

13

Aanstaande donderdag is lijsttrekker D66, Alexander Pechtold, te gast tijdens een politiek café in de Sleutelstad. Voordat het debat plaatsvindt in café van Engelen aan de Nieuwe Rijn, zullen Pechtold en de zijnen flyeren in het stadscentrum. Iedereen is welkom en kan na de inleiding over de speerpunten van D66 voor de komende verkiezingen, vragen stellen aan de partijleider. Het politiek café begint om 19.30 uur.

Delen

13 reacties

 1. een Leids burger op

  Speerpunten van D66 ? Nou, op politieke speerpunten in de rug van de Leidse burgers zit niemand te wachten toch?….;-)

  Maar voor wie toch graag wil weten welke van de 66 kroonjuwelen nu weer "in de aanbieding" worden gedaan door veilingmeester A.Pechtold kan dat dus donderdag gaan zien.

  Niet alleen mooie woorden maar ook daden zou ik zeggen.

 2. Alexander Pechtold, verkoper van gebakken lucht, het product waarmee zijn schedel werd gevuld.

 3. Gewoon de kiesdrempel verhogen, dan is er ook minder gebakken lucht nodig om stemmen te genereren.

 4. wordt tijd voor een ooglid correctie voor Pechtold, het verschil tussen ogen open en ogen dicht wordt kleiner en kleiner …

 5. ken die gozer gewoon niet oprotten en leiden met rust laten ik bedoel waar hij vandaan komt daar heeftie denk ik alles al verknoeit en vernield anders zou die wel daar gebleven zijn en nu komtie eff aan leiden zitte mooi niet kssst wegwezen jij!

 6. @Hendrik: volgens mij heb je niet door dat Pechtold uit Leiden komt en het hier als wethouder goed heeft gedaan. Maar zeg eens: wat heb jij voor Leiden gedaan?

 7. @ eric vtg

  ow dat wist ik niet dat hij uit leiden kwam ik heb wel het 1 en ander voor leiden gedaan? en jij dan

 8. Wat heeft Pechtold voor Leiden gedaan? Hij was er wethouder in ruil voor een heel goed inkomen, werd toen burgemeester in een kleine gemeente, maar liet zijn inkomen daar aanvullen met Leids wachtgeld terwijl hij in Leiden mislukkingen en problemen had achtergelaten. De gemiddelde brave Leidenaar heeft meer voor Leiden gedaan en minder schade veroorzaakt dan praatjesmaker Pechtold.

 9. Waarschijnlijk komt hij campagne voeren met het oog op een aanstaand burgemeesterschap in Leiden? Moet er niet aan denken dat deze windbuil ooit burgervader wordt in onze mooie stad, want dan ga ik direct verhuizen naar een andere gemeente. Misschien kan hij z’n ‘paal van Pechtold’ beter elders plaatsen…

 10. Piet Pekelharing op

  Paal van Pechtold plaatsen?? Mieke, toch! Bespaar ons uw erotische fantasieën. Daar zijn andere gespecialiseerde webstekken voor.

 11. een Leids burger op

  Ja, Hendrik:Héél "goed" hoor: de bal gewoon keihard terugkaatsen!…..;-)

  Volgens de "alwetende" Eric vtg heeft de heer Pechtold het hier als wethouder "goed" gedaan.
  Maar waaruit dan zou moeten blijken dat de heer Pechtold "het hier als wethouder goed heeft gedaan"
  vermeld hij niet…..Misschien hebben Bas en Bastiaan het wel ietsje beter begrepen…;-)

  En natuurlijk komt de heer Pechtold toch vooral "zieltjes winnen" voor zijn eurofiele partij D66.(12 september verkiezingen)

  @Piet Pekelharing
  "Paal van Pechtold"
  zie:http://weblog.wageningen.nl/weblogs/weblogs_item/w/
  harald_van_roekel/t/wageningen_plaatst_paal_van_pechtold

 12. Piet Pekelharing op

  Oh, het is dus eigenlijk gewoon de paal van Bernhard? (U weet wel die notoire vreemdganger wiens naam voor altijd verbonden is aan de Lockheed-affaire).

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.