Jacobine Veenhoven gehuldigd bij Njord

2

Thuisclub Njord van Jacobine Veenhoven heeft de olympische roeister uit Leiden gisteravond uitgebreid in het zonnetje gezet. Na toespraken van onder andere vice-premier Maxime Verhagen – zelf ook oud-lid van Njord – en loco-burgemeester Frank de Wit, werd ze door haar club tot erelid verheven.

Rolf Marselis maakte voor Sleutelstad 93.7 FM een rondje langs de toegestroomde fans en sprak achtereenvolgens met Simone Buitendijk (College van Bestuur van de Universiteit Leiden), Vader Veenhoven, Jacobine Veenhoven zelf en sport-wethouder Frank de Wit.

Delen

2 reacties

  1. Iets ergers dan te worden toegesproken door Maxime Verhagen kan ik me nauwelijks voorstellen.

  2. lekker positief die Bastiaan. Toch goed dat er aandacht is voor mooie sportprestaties.
    Ben benieuwd wat Bastiaan zelf in zijn leven gepresteerd heeft, zal wel niet veel positiefs zijn.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.