Win kaarten voor Pleinfestival

1

Op 1 en 2 september wordt op de Garenmarkt weer het Pleinfestival gehouden. Op zaterdag onder andere met de finale van Hutspop, de Robbie Williams lookalike, jeWelste en rapper Robbie Raadsel. Ook op het Pleinfestival: de winaars van de talentenjacht ‘Voice of dichtbij’ waarvan de voorrondes komende zaterdag – 25 augustus – worden gehouden bij Winkelcentrum De Luifelbaan tijdens het jaarlijkse Midzomerfeest van de winkeliers. Op zondag staan onder andere Belle Perez, Glennis Grace, Wesley Klein, Mike Peterson en Danny Plezier op het podium.

Organisator Paul Louwers vertelt over de 8e editie van het Pleinfestival.

Sleutelstad verloot vijf keer twee vrijkaartjes ter waarde van 12,50 euro onder de mensen die het goede antwoord mailen op de vraag onder welke naam Glennis Grace vroeger in Leiden deelnam aan talentenjachten. Mailen kan naar vrijkaartjes@sleutelstad.nl. Het antwoord is te horen in bovenstaand interview met organisator Paul Louwers.

Delen

1 reactie

  1. Piet Pekelharing op

    "Belle Perez, Glennis Grace, Wesley Klein, Mike Peterson en Danny Plezier"

    Vorig jaar reageerde ik met de opmerking "Treden er ook artiesten op waarvan ik wel eens heb gehoord?". Tot mijn groot genoegen ven vermoedelijk het genoegen van de goegemeente kan ik u kond doen van het heugelijke feit dat er dit jaar maar liefst 2 artiesten in het lijstje staan, die ik tenminste van naam ken. We gaan vooruit.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.