Detachering als oplossing voor specialistische personeelsvraagstukken

Elk bedrijf of organisatie kent drukke periodes en rustiger tijden. Onder invloed van de seizoenen, of vanwege het verwerven of afronden van een groot project. Dan is het prettig om gespecialiseerde vakmensen alleen dan in te kunnen zetten wanneer ze echt nodig zijn.

In situaties zoals hierboven geschetst is detachering dé oplossing. Eén of meer specialisten die tijdelijk uw team komen versterken, opdrachten begeleiden, samenwerken met uw eigen mensen en met een glimlach vertrekken als de klus is geklaard. Dat kan natuurlijk ook nodig zijn bij vervanging van langdurig zieke medewerkers of bij zwangerschapsverlof.

Bij detachering via Brunel wordt het hele traject geregeld. Niet alleen het vinden van de geschikte specialist, maar ook de arbeidscontracten en salarisadministratie wordt u uit handen genomen. Ieder z’n vak zullen we maar zeggen. En als u echt niet meer zonder de gedetacheerde specialist kunt of wilt, dan is een vast dienstverband na afloop van de detacheringsperiode altijd bespreekbaar.

 

Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×