Man komt om na inademen giftige dampen

18

Vanmorgen vroeg is op de Bosrode in de Merenwijk een jongeman om het leven gekomen na het inademen van giftige stoffen. Rond 6.00 uur vanmorgen werd het slachtoffer aangetroffen in een schuurtje. Er is nog geprobeerd de man te reanimeren, maar hulp kwam te laat.

Om welke stof het gaat, is nog niet bekend. Dit wordt nader onderzocht. Agenten die de man eerste hulp boden, kregen al snel zelf ook klachten, waaronder prikkende ogen en het verlies van reukvermogen. Ze moesten direct hun uniformen uittrekken en noodkleding aandoen.

Delen
millik

18 reacties

 1. Mijn hart huilt
  Ik wens ouders heel veel sterkte in dit grote verlies
  Waarom heeft niemand in gegrepen op een of andere site waar deze wanhopig jongen zijn aankondiging deed.
  Had nu niemand hier in iets kunnen betekenen

 2. Het lijkt steeds duidelijker te worden dat deze jongeman bewust een einde aan zijn leven wilde maken. Om welke reden dan ook. Helaas heb ik in mijn omgeving hier -al te vaak- mee te maken gehad. Er wordt vaak gezegd: Als ‘ze’ erover praten, is dat alleen een roep om hulp. Dan doen ‘ze’ het niet echt. Dat is, jammer genoeg, meestal niet waar. Als je het signaleert, kun je vaak met praten die persoon enige tijd van het zelfmoord idee af houden. Maar diegenen, die echt geen uitweg meer zien (terecht of onterecht, dat is hun eigen gevoel), doen het op een moment toch.
  Dus ook in dit geval: wijs niet met een beschuldigende vinger naar de familie. Naar mijn idee hebben die het voorlopig al moeilijk genoeg.
  Daarom wens ik deze familie en andere betrokkenen, nogmaals, veel sterkte in de komende tijd.

 3. Als docent heb ik het slachtoffer als een bijzonder mens ervaren. Gewoon heel jammer dat het leven hem niets meer kan bieden. Ik wens de familie veel sterkte toe in deze donkere dagen en de tijd die gaat komen.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.