Ook in Topaaslaan brandden zaterdag fietsen

5

Bij een flatgebouw aan de Topaaslaan in de Hoge Mors moest de brandweer zaterdagavond laat, even na middernacht, in actie komen omdat onbekenden daar twee fietsen in brand hadden gestoken. eerder die avond gebeurde dat ook al bij station De Vink. Daar ging het echte om elektrische fietsen, waardoor de schade daar aanzienlijk hoger was.

Delen

5 reacties

  1. Jacky M Pieterse

    Was weer gezellig……….. maar niet heus. Moest er niet aan denken dat de brand erger was, vlak onder de 1e etage. En ja station de Vink is niet ver van de Topaaslaan . Get a life mensen en maak je eigen spullen kapot en niet van iemand anders.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.