Auto-inbreker door politiehond gebeten bij arrestatie

4

De politie in Oegstgeest heeft in de nacht van maandag op dinsdag een 28-jarige man uit Leiden aangehouden in verband met een auto-inbraak op het Martinus Houttuynhof. de man werd daarbij door een politiehond gebeten. De Leidenaar is aan het bureau behandeld aan zijn verwonding.

Een getuige zag de inbraak even na 3.00 uur gebeuren en belde de politie. Meerdere agenten hebben hierna de omgeving afgezet. De verdachte probeerde via het water te ontkomen, maar met behulp van een politiehond en een politiehelikopter werd de verdachte toch aangehouden.

Delen

4 reacties

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.