Laatste editie Morspop niet bij Morspoort

0

Vorig jaar vierde Biercafé Lemmy’s aan de Morsstraat het 20-jarig bestaan tijdens Morspop aan het Kort Galgewater. Na klachten uit de buurt over geluidsoverlast en een dreigende boete, koos eigenaar Lambert Vos toen eieren voor z’n geld en trok voortijdig de stekker uit het feestje.

Dit jaar werd het afgemaakt, maar op een alternatieve locatie. Een bedrijfsgebouw aan de Ananasweg bij de Lammenschansweg. Om niet te eindigen met de kater van vorig jaar organiseerde Lemmy’s zaterdag nog één keer Morspop met de veelzeggende naam Last Morspop Ever.

Op het podium onder andere Rubberen Henkie

Delen
Proef de Lente bij Sligro Leiden

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.