Leidse wijkagent achtervolgt zichzelf

0

Een wijkagent van het politiebureau aan de Kooilaan in Leiden Noord heeft zich onsterfelijk gemaakt bij zijn collega’s. De wijkagent begon zijn dienst en ging de wijk in met een politiebusje. Tijdens het surveilleren hoorde hij een melding van zijn collega’s van Politie Leiden Midden. “Onze lokfiets is in beweging!” De locatie van de lokfiets werd doorgegeven en wat bleek, de wijkagent was precies op de goede plek.

De wijkagent zag een busje rijden waar wel een fiets in paste en ging er achteraan. Hij gaf zijn positie en route door en die kwamen inderdaad overeen met het GPS-signaal van de gestolen lokfiets. De wijkagent hield de bestelbus aan voor een controle. In de bus echter geen fiets.

Terwijl de bestelbus verder reed, ontvingen de agenten van de politie Leiden Midden nog steeds het GPS-signaal van de lokfiets op de locatie waar de wijkagent zich bevond. Pas toen bleek dat de lokfiets de hele tijd al achterin de politiebus had gestaan.

Delen
Proeftocht 2018

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.