Leiden zwaait Trix uit

0

Naturalis en de gemeente Leiden nodigen alle Leidenaren uit om  afscheid te nemen van T. rex Trix voordat ze op reis gaat. Op 5 juni eindigt de tentoonstelling ‘T. rex in Town’ en sluit Naturalis tijdelijk de deuren. Burgemeester Henri Lenferink neemt na sluitingstijd tijdelijk de sleutel van Naturalis over en heropent de deuren van de tentoonstelling nog één keer.

In het Leids Nieuwsblad van 1 juni stond een uitnodiging voor de tijdelijke heropening. Op vertoon van deze pagina kan iedereen maandag tussen 17.00 en 21.00 uur gratis naar binnen.  Wie het Leids Nieuwsblad niet heeft ontvangen kan deze ophalen in het stadhuis of bij het winkelcentrum in de buurt.

De tentoonstelling ‘T.Rex in Town’ gaat op reis naar musea in Barcelona, Parijs en Macau in China. In de tijd dat Trix op reis is, bouwt Naturalis verder aan het nieuwe museum. De opening daarvan staat eind 2018 op de planning. Trix zal hierin een ereplaats krijgen. Naturalis heeft in de tussentijd andere tentoonstellingen gepland in het Pesthuis.

 

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.