Onbekende stapt in bed bij bewoonster Pelikaanhof

13

Vanmorgen vroeg kreeg een studente in de Pelikaanhof de schrik van haar leven. Ze werd wakker omdat de deur van haar kamer open ging en zag een onbekende man staan die alleen een onderbroek aan had.

Ze sprong uit bed en rende langs de man haar kamer uit om hulp te halen. De man ging vervolgens terwijl hij wat mompelde in een vreemde taal in haar bed liggen en viel meteen in slaap.

De studente heeft vervolgens met enkele huisgenoten geprobeerd om de man wakker te maken. Dat lukte niet, ondanks prikken, duwen en het gooien van een beker water in zijn gezicht.

De opgetrommelde politie had uiteindelijk wel succes na het veroorzaken van enkele pijnprikkels, zoals de agenten het omschrijven.

De man is in zijn onderbroek overgebracht naar een cel waar hij meteen weer in slaap viel. Zijn kleren zijn nergens gevonden.

Delen
Proeftocht 2018

13 reacties

  1. “De opgetrommelde politie had uiteindelijk wel succes na het veroorzaken van enkele pijnprikkels, zoals de agenten het omschrijven.”
    tja wat is daar nu gebeurd…

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.