Bestuurder in vangrail A4 na onwel worden

0

Zondagavond is een automobilist op de A4 bij Leiden in de vangrail terechtgekomen, nadat de bestuurder onwel was geraakt. Omstanders hebben het slachtoffer uit het voertuig gehaald en zijn direct begonnen met reanimeren.

Inmiddels waren politie, ambulance en de traumahelikopter gewaarschuwd. De trauma-arts heeft het ambulancepersoneel vervolgens geassisteerd bij het stabiliseren van het slachtoffer. Vervolgens ging het met spoed per ambulance naar het ziekenhuis. De snelweg was enige tijd afgesloten.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.