Jeannette Baljeu volgt Van der Sande op als gedeputeerde Zuid-Holland

0

De VVD-Statenfractie in Zuid-Holland draagt Jeannette Baljeu voor als nieuwe gedeputeerde. Zij volgt Leidenaar Rogier van der Sande op, die benoemd is als dijkgraaf van het Hoogheemraadschap van Rijnland. Op 13 september zullen Provinciale Staten naar verwachting instemmen met haar benoeming.

Baljeu was zeven jaar lang wethouder in Rotterdam. Daarnaast was zij onder meer vicevoorzitter van het hoofdbestuur van de VVD, voorzitter van de Taskforce OV-studentenkaart Beter Benutten en bestuurslid van de DCMR (Milieudienst Rijnmond). Momenteel is zij directeur van een kennisinstelling in de bouw.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.