’t Vogelhoff weer in teken van Leidse Hooidagen

0

Tijdens het laatste weekeinde van augustus staat ’t Vogelhoff in de Oostvlietpolder weer twee dagen in het teken van de Leidse Hooidagen. Het Zuid-Hollands Landschap organiseert het evenement sinds enkele jaren om de recreatieve waarde van het gebied bij een breder publiek onder de aandacht te brengen.

Promotiefilmpje Leidse Hooidagen 2017.

Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus worden er bij ’t Vogelhoff zo’n dertig verschillende activiteiten georganiseerd. Deels voor kinderen. Die kunnen zelf pizza’s maken, meedoen aan een slootjessafari, survivelen, kano varen, een koe melken, schaapjes tellen, wol vilten of boerengolf spelen. Het complete activiteiten-overzicht staat op de website.

Om de Leidse Hooidagen in goede banen te leiden is het Zuid-Hollands Landschap ook nog op zoek naar vrijwilligers. Op beide dagen zijn er ongeveer 80 nodig. Aanmelden kan hier. Via de website kunnen ook de entreebewijzen worden besteld. Deelname kost vier euro per dag. Parkeren bij ’t Vogelhoff is niet mogelijk. Kom dus op de fiets of parkeer aan het begin van de Vlietweg.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.