Zondag rondwandeling langs Singelpark

0

Op zondag 13 augustus organiseren de Vrienden van het Singelpark een rondwandeling langs een deel van de Leidse singels. De wandeling begint om 14.00 uur en duurt ongeveer twee uur. Een ervaren gids vertelt onderweg over het Singelpark-project, waar de nieuwe bruggen komen en over de geschiedenis en het groen langs de route die wordt gelopen.

Na afloop vraagt de gids om een bijdrage van drie euro. De opbrengst wordt via de Vrienden van het Singelpark besteed aan het realiseren van het langste, mooiste en spannendste stadspark van Nederland. Aanmelden is noodzakelijk en kan via singelparkwandeling@gmail.com. Je hoort dan zo snel mogelijk of er nog plaats is en waar de wandeling start en eindigt. Aanmelden kan tot zondagochtend.

Delen
Proeftocht 2018

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.