Vier gewonden bij ongeval op A4

0

Zondagmiddag is op de A4 bij Leiden een personenauto over de kop geslagen. De bestuurder schrok na een inhaalactie van een pechgeval en verloor de macht over het stuur. Hierbij sloeg de auto ook over de kop. Alle vier de inzittenden zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

Tijdens het afhandelen van het ongeval zagen de meerdere bestuurders voorbij rijden die met een mobiele telefoon het ongeluk aan het filmen waren. Een aantal van hen werd staande gehouden. Ze kregen een boete van 230 euro.

“We geven toe: we hebben écht interessant werk. Als u filmpjes over ons werk wilt zien, kijk dan eens op het YouTube-kanaal van de Politie Leiden. Dan hoeft u niet zelf te filmen en riskeert u in ieder geval geen boete,” zo meldt de politie.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.