Meerdere gewonden bij kettingbotsing op A4 bij Leiderdorp

8

Aan het begin van de avond zijn op de A4 bij Leiderdorp vier auto’s op elkaar gebotst. Daarbij raakte een inzittende bekneld en raakten meerdere mensen gewond, waarvan één ernstig. Deze is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Het ongeval zorgde voor een kilometerslange file op de A4 richting Den Haag. Verkeer dat via de Persant Snoepweg in Leiderdorp probeerde om de file op de A4 te vermijden, veroorzaakte ook daar flinke verkeershinder.

Een bergingsbedrijf heeft zeker drie voertuigen geborgen.

Delen

8 reacties

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.