Opening Hof van Duivenvoorde tijdens Monumentenweekeinde

0

Het nieuwe bezoekerspaviljoen Hof van Duivenvoorde bij het gelijknamige kasteel in Voorschoten wordt op vrijdag 8 september officieel geopend door fotografe en voormalig nieuwspresentatrice Sacha de Boer. Ter gelegenheid van de opening maakte zij een fotoreportage in het 19de-eeuwse Engelse landschapspark van Duivenvoorde. Zij verbleef hiervoor 24 uur op het landgoed. In het paviljoen vinden bezoekers straks ook de museum- en landgoedwinkel.

Tijdens het Open Museumweekeind op 9 en 10 september zijn het kasteel en het landgoed gratis te bezoeken. Op het terrein worden in samenwerking met de organisatie van het Weekeind van Voorschoten ook allerlei demonstraties, uitvoeringen en workshops gegeven door Voorschotense kunst- en cultuurorganisaties.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.