Inloophuis Psychiatrie Leiden zoekt nieuwe vrijwilligers

2

Het Inloophuis Psychiatrie Leiden aan de Hooigracht is op zoek naar versterking van het vrijwilligersteam. Het Inloophuis is een gezellige huiskamer voor mensen met een psychiatrische achtergrond. Het biedt een ontmoetingsruimte waar, in een ongedwongen sfeer, koffie kan worden gedronken, een spelletje kan worden gedaan of gewoon een praatje kan worden gemaakt.

De organisatie is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een luisterend oor kunnen bieden, barwerkzaamheden kunnen verrichten en ondertussen ook een oogje in het zeil kunnen houden. Kennis van de psychiatrie wordt niet gevraagd, betrokkenheid en goede sociale vaardigheden wel. Het belangrijkste zijn enthousiasme en een nuchtere instelling.

Wie interesse heeft kan gewoon een keer binnenlopen of eerst mailen naar info@inloophuis-psychiatrie.nl. De openingstijden zijn dinsdag tot en met zaterdag van 19.30 uur tot 22.30 uur en zondag van 15.00 uur tot 18.00 uur.

 

Delen

2 reacties

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.