Open dag bij nieuwbouw woonzorgcentrum De Statenhof

0

De nieuwbouw van woonzorgcentrum De Statenhof is bijna klaar. Daarom kunnen bezoekers volgende week een kijkje nemen tijdens de open dag die dan plaatsvindt. Tijdens de open dag krijgen bezoekers extra informatie over de woonmogelijkheden en over de hulp die geboden kan worden bij het nieuwe gedeelte en bij de hoogbouw.

Bij de woonzorgvoorziening kan alleen of samen met een partner zelfstandig gewoond woorden. Naar verwachting worden de nieuwe zorgappartementen in oktober opgeleverd. De nieuwbouw bestaat uit 22 afgebouwde appartementen, 16 appartementen die casco worden opgeleverd en zeven zorghotelstudio’s.

Geïnteresseerden kunnen de nieuwe woningen vrijdag 8 september tussen 13.30 uur en 16.00 uur bezichtigen of de brochure inzien.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.