College Oegstgeest akkoord met scholenfusie

0

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oegstgeest is positief over de voorgenomen besturenfusie van basisschool Het Dok en de stichting Panta Rhei uit Leidschendam. Panta Rhei is een schoolbestuur in Leidschendam met 15 scholen onder zich van rooms-katholieke, algemeen-bijzondere of openbare signatuur.

Dit advies is onderdeel van de fusie-effectrapportage; deze aanvraag wordt beoordeeld door de Adviescommissie fusietoets in het onderwijs.

Omdat de besturenfusie geen effecten heeft op de diversiteit van het onderwijsaanbod in Oegstgeest en ook niet op de onderwijshuisvesting adviseert het college positief over het voornemen tot samengaan.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.