Twee verdachten aangehouden in onderzoek naar handel in anabolen

2

Agenten hebben afgelopen dinsdag in een woning aan de Azurietkade in Leiden twee verdachten aangehouden op verdenking van handel in anabolen steroïden. Het gaat om een man (37) en vrouw (74) uit Leiden.

Bij de politie was informatie binnengekomen dat er vanuit de woning werd gehandeld in anabolen steroïden. Dinsdagochtend 5 september werden in de woning twee verdachten in dit onderzoek aangehouden.  Ze zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Hun mogelijke rol in de handel in anabolen wordt verder onderzocht.

Onder leiding van een rechter-commissaris vond er een doorzoeking in de woning plaats. Hierbij werden onder andere een geldbedrag van 20.000 euro in beslag genomen evenals een luxe personenauto. Ook werden er in de woning twaalf dozen met diverse geneesmiddelen aangetroffen die voor onderzoek in beslag werden genomen.

Delen

2 reacties

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.