Bewoner aangehouden na brand in Zoeterwoude

0

Afgelopen nacht is brand uitgebroken in een woning aan de Gans in Zoeterwoude. Rond 3.20 uur werd de brandweer gealarmeerd toen omwonenden een scherpe brandlucht in de wijk roken. Ook was er een flinke rookontwikkeling. De brandweer had de brand snel onder controle.

De naastgelegen woning liep door de brand en de bluswerkzaamheden rook- en waterschade op, de brandweer heeft hier metingen verricht en de woning geventileerd. Er is één persoon met ademhalingsklachten behandeld door het ambulancepersoneel, maar ziekenhuisopname bleek niet nodig.

Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend. Wel heeft de politie heeft de eigenaar van de woning, aangehouden. Waarom is nog niet bekend gemaakt.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.