NVBS houdt avond over Haagse tram in Voorschoten

0

Onder de titel ‘HTM, quo vadis?’ organiseert de afdeling Rijnland van tram- en treinvriendenclub NVBS op woensdag 20 september een avond over de toekomst van het trambedrijf in Den Haag. Directiesecretaris J. Groenendijk bespreekt onder andere de veranderde verhouding tussen overheid en vervoerder en de toekomstvisie van het bedrijf.

De voor iedereen toegankelijke NVBS-avond wordt gehouden in de Alettahof, Aletta Jacobsplantsoen 97 in Voorschoten. Aanvang 20.00 uur. Bijdrage in de kosten: 2,50 euro voor NVBS-leden en 3,50 euro voor niet-leden. Meer informatie op www.nvbs.com.

Delen
Proef de Lente bij Sligro Leiden

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.