D66 Leiderdorp bedankt de leraren

0

Op 5 oktober was het de ‘Dag van de Leraar’. Zoals ieder jaar bedankte D66 Leiderdorp rond deze dag de leraren voor hun goede werk en daarom bezochten leden van D66 alle Leiderdorpse scholen met iets lekkers voor bij de koffie.

Traditiegetrouw ging de fractie van D66 ook dit jaar op de Dag van de Leraar langs de scholen in Leiderdorp om hun waardering voor de inzet van de docenten te benadrukken. Dit jaar werd op 5 oktober door de basisscholen gestaakt en daarom was het bezoek een dag eerder gepland.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.