Gijs ter Haar presenteert zesde dichtbundel in Old School

0

Voor de zwijnen is alweer de zesde bundel van dichter, performer en poetry-slammer Gijs ter Haar. De bundel wordt uitgegeven door de Leidse Uitgeverij De Muze die op 22 oktober een presentatie verzorgt in Old School aan het Pieterskerkhof 4/a in Leiden.

De bundel is van een voorwoord voorzien door Piet Gerbrandy, kunstenaar Peter Zuur maakte de illustraties voor het werk dat tot de dag voor de presentatie voor 15 euro kan worden aangeschaft. De normale prijs is 19,95 euro. Voor dat bedrag ligt het boek vanaf de 22e in de boekhandel. Rechtstreeks bestellen bij de uitgever kan hier.

Delen
Proeftocht 2018

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.