Politie op zoek naar doorrijder ongeluk

2

Op de Botermarkt is een fietser vanmiddag aangereden door een andere fietser. De veroorzaker is daarbij doorgereden, de politie is naar hem op zoek. Het gaat om een licht getinte man van een jaar of 40-45. Hij is licht kalend, droeg een zwarte jas en een blauwe spijkerbroek.

De man is weggereden in de richting van het Stadhuisplein. De politie roept hem op zich uit eigen beweging te melden. “We hebben beelden,” wordt daar dreigend aan toegevoegd.

Delen
Proeftocht 2018

2 reacties

  1. Ik hoop dat hij wordt aangeven door iemand die hem herkend op beelden die binnenkort worden vrijgegeven want ik ben de partner van het slachtoffer en wij zijn “not amused” met zijn verdwijning, er is nog een zeer lange weg te gaan naar volledig herstel !!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.