Spannende tweede editie kinderfestival Carrousel

0

Het is vrijdag de dertiende en het kinderboekweekthema is “Gruwelijk eng”, dan kun je bijna niet anders dan kinderfestival Carrousel ook een beetje spannend maken. Carrousel biedt daarom dit jaar ook een levend spookhuis. Daarnaast is er een optreden van dj Niels en een circus. Verder zijn er muziek-, theater- en dansworkshops.

Cultureel kinderfestival Carrousel prijst zichzelf aan als het festival waar iedereen van 4 tot en met 12 jaar kan kennismaken met cultuur uit Leiden.  De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Het festival Carrousel wordt georganiseerd door de Cultuurcoaches in de wijk. Een initiatief van de gemeente Leiden om kinderen kennis te laten maken met muziek, dans, theater en nieuwe media.

Cultureel kinderfestival Carrousel is op vrijdag 13 oktober van 15.00 tot 18.00 uur in BplusC locatie Het Leidse Volkshuis aan de Apothekersdijk 33a, Leiden.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.