Bewoonster gewond na brand in rijstkoker

0

Aan het einde van de middag is de bewoonster van een woning aan de Eduard van Beinumsingel in Leiderdorp gewond geraakt bij een keukenbrand. De rijstkoker vatte vlam, waarop de vrouw het apparaat naar buiten wilde brengen. Ddaarbij liep ze brandwonden op aan haar been en handen.

Ter verkoeling van de brandwonden sprong de vrouw vervolgens in de sloot voor haar woning. De buren hebben haar daarna opgevangen totdat de ambulance arriveerde. De vrouw is door de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De brandweer heeft in de woning voor de zekerheid een nacontrole uitgevoerd en de rijstkoker nageblust. Door de brand heeft ook de keuken schade opgelopen.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.