Vinger vast in Leiderdorps bushokje

2

In de categorie klein leed. Vanmiddag is een jongen tijdens het wachten op de bus met zijn vinger vast komen te zitten in het bankje van de bushalte. Dat gebeurde bij de bushalte aan de Vronkenlaan in Leiderdorp.

Er werd terecht direct groots ingezet voor de reddingsactie en dus kwamen politie, brandweer en de ambulancedienst ter plaatse om de jongeman te bevrijden. De brandweer heeft de vinger van de jongen los weten de krijgen. Daarbij bleef het onfortuinlijke slachtoffer ongedeerd en dus hoefde het gealarmeerde ambulancepersoneel niet in actie te komen.

Het goede nieuws: de jongen wist nadat zijn vinger was bevrijd nog net op tijd de bus te halen.

Delen

2 reacties

  1. Hij kon gelukkig zijn vinger nog uitsteken om de bus te laten stoppen bij de halte.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.