Dader overval tankstation snel gepakt

1

Zondagmorgen rond 11.00 uur is het Texaco benzinestation aan de Persant Snoepweg in Leiderdorp overvallen. Een man kwam de shop van het tankstation binnen, bedreigde de medewerkster met een mes en eiste geld. Vervolgens ging hij er met een geldbedrag vandoor.

Terwijl de gewaarschuwde politie nog onderweg was naar het overvallen tankstation, kwam de man weer terug. De politie kon hem ter plekke aanhouden. De man, een 23-jarige Leiderdorper, is een bekende van de politie.

De brandweer heeft in de naastgelegen sloot gezocht naar een mes dat de dader weggegooid zou hebben.

Delen

1 reactie

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.