Bestuurder gewond bij aanrijding met vrachtwagen in Limes-aquaduct A4

0

Een automobilist is vanmiddag gewond geraakt bij een aanrijding met een vrachtwagen. Dat gebeurde op de A4 in het Limes-aquaduct bij Leiden. De botsing met de vrachtwagen ontstond, doordat de personenauto in zijn dode hoek van de vrachtwagen zat.

Bij de aanrijding werd de auto van de ene kant van de snelweg naar de andere kant geslingerd. De auto eindigde met een flinke snelheid met de achterkant de betonnen wand van het aquaduct. Bij de klap is zelfs de stoel van de bestuurder afgebroken. De bestuurder van de personenauto is met hoofdletsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Het zwaar toegetakelde voertuig is door een bergingsbedrijf opgehaald. Ook de vrachtwagen raakte door het ongeval beschadigd.

Delen
Proeftocht 2018

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.