Slechtste film ooit vandaag op LIFF

0

In de filmwereld is donderdag de mooiste dag van de week, dat is namelijk de dag waarop nieuwe films in de bioscoop komen. Op LIFF is iedere dag de mooiste dag van de week, dus vandaag ook. Vandaag onder meer een waanzinnige sneak preview: de slechtste film ooit.

“De film over de slechtste film ooit was de beste film op het filmfestival van San Sebastian. Met aansluitend de slechtste film ooit. Vertrouw ons maar gewoon: deze voorpremière wil je niet missen,” zegt Evert de Vries van het LIFF. De film draait vanavond om 19.30 uur in Trianon 1.

Alle films die je nog tot en met zondag kunt gaan bekijken staan in het blokkenschema.

Delen
Proeftocht 2018

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.