Voorlezen in bibliotheek Merenwijk

0

BplusC start op woensdag 15 november met gratis voorleesbijeenkomsten in bibliotheeklocatie Merenwijk. Kinderen vanaf drie jaar kunnen iedere week komen luisteren naar een mooi verhaal. “Voorlezen is leuk en gezellig, maar het is ook belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Kinderen leren nieuwe woorden en door met kinderen te praten over het boek zijn ze actief met taal bezig. Het stimuleert ook hun fantasie”, zegt joke Koetsier van BplusC.

De bibliotheek heeft heel veel leuke prentenboeken, waar ervaren vrijwilligers op woensdagmiddag uit voor gaan lezen. Er wordt op woensdagmiddag van 14.30 uur tot 15.00 uur ook voorgelezen in locatie Leiderdorp aan de Van Diepeningenlaan 110 en in de locatie aan de Nieuwstraat 4. In locatie Het Gebouw aan het Arubapad 4 is het voorlezen van 14.00 uur tot 14.30 uur.

Kijk voor nog meer voorleesmomenten, voor peuters en in andere talen, op www.BplusC.nl.

 

Delen
Proeftocht 2018

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.