Jan Nieuwenhuis beëdigd als wethouder voor CDA Oegstgeest

0

Met algemene stemmen steunde de gemeenteraad van Oegstgeest gisteravond de voordracht van het CDA om Jan Nieuwenhuis te beëdigen als wethouder. Of eigenlijk vanmorgen, want toen burgemeester Emile Jaensch hem de eed afnam was het inmiddels 01.00 uur. De raad had er toen al een lange begrotingsvergadering opzitten.

Chris de Waard sprak Nieuwenhuis vannacht direct na zijn beëdiging.

Nieuwenhuis wordt vandaag nog een beetje gespaard. Vanmorgen schoof de rest van het college alweer vroeg aan voor een ontbijt in de Trouwzaal van het gemeentehuis. Daar werd ontbeten met leerlingen van de Leo Kannerschool in het kader van het Nationaal Schoolontbijt waarmee aandacht wordt gevraagd voor gezonde voeding voor de jeugd.

De raad in Oegstgeest steunde de voordracht van Nieuwenhuis unaniem.

Delen
Proeftocht 2018

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.