Vrachtwagen en personenauto botsen op A4 bij Leiden

0

Vrijdagavond vond er op de A4 bij Leiden een aanrijding plaats tussen een personenauto en een vrachtwagen. Dat zorgde voor flink wat verkeershinder. Er raakte niemand gewond, wel werd een inzittende van de personenauto ter plekke gecontroleerd door ambulancepersoneel.

De twee partijen kwamen met elkaar in botsing toen de bestuurder van de vrachtwagen een rijstrook wilde opschuiven. Hij zag de auto daarbij over het hoofd. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen en heeft de personenauto geborgen.

 

Delen
Proeftocht 2018

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.