Brandweer bevrijdt meeuw uit dakgoot

1

Zaterdagmiddag kwam een meeuw met zijn poot vast te zitten aan de dakrand van een flatgebouw aan het Valkenpad in de Leidse Merenwijk. De brandweer heeft de meeuw losgemaakt en naar beneden gehaald waarna hij mee ging met het personeel van de dierenambulance.

Delen
Proeftocht 2018

1 reactie

  1. Niet voor het een of ander, maar dit is belachelijk! Inzet kosten brandweer? Als een burger onterecht 112 belt voor de inzet van hulpdiensten dan hangt hem een strafrechtelijke veroordeling boven het hoofd. Deze maatschappij is een tikkeltje té ver doorgeschoten in de dierenliefde…

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.